Mithatpaşa Ortaokulu

Belgegeçer : 02242202199
WEB https://osmangazimithatpasaoo.meb.k12.tr
Adres : Tahtakale Mah. İnebey Cad. No39/2 Osmangazi/BURSA
VİZYON : Kendini ve insanlığı seven, yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, akademik kariyeri hedefleyen, sosyal ve kültürel anlamda kendini geliştiren dinamik,çağdaş ve çalışkan beyinleri yetiştiren,bilimsel eğitim ve öğretimi nitelik ve nicelik olarak sürekli kılan,öğrencilerini yüzde yüz başarıya ulaştıran ve fark yaratan, kurumsallaşmış okul kimliğine sahip köklü eğitim çınarıyız.
MİSYON : Eğitimdeki gelişim ve değişimlere duyarlı, bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşıldığı, yeni eğitsel yöntem ve stratejilerin araştırıldığı ve uygulandığı, öğrenci ve velilerin beklentilerini alan, milli ve insani değerlere sahip, bilgiyi üreten ve paylaşan nitelikli öğrenciler yetiştirebilmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : Sabahçılar 07:20-13:10 Öğleciler 13:20-19:00
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Ulucami ve Heykel´e gelen her türlü otobüs ve dolmuş taksiyle ulaşımı sağlayabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Tahtakale Mahallesi İnebey Caddesi No:39 Osmangazi/Bursa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz merkezdedir.Postane önünden yürüyerek 5 dakikada gelebilirsiniz.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :